Salg af produkter

Entreprenører

& Gør-Det-Selv


Er du Entreprenør eller Gør-Det-Selv, og skal renovere en eksisterende ridebane eller  bygge en komplet ny ridebane, kan du købe EQS Surfaces toplag produkter til dit ridebane-projekt.


Du kan vælge at købe geotekstiler med eller uden fiber, og selv udlægge det på din nye Gør-Det-Selv ridebane, eller som supplement på din eksisterende ridebane.


Du kan også vælge et komplet SelvByg toplag. Du udlægger og opblander selv toplaget, og vi hjælper eventuelt efterfølgende med laser afretning, så du får et fint afrettet toplag.


Eller du kan vælge en af vores MedByg pakkeløsninger, hvor vi leverer dig et komplet toplag. Vi står for levering af sand og iblanding af geotekstiler/fiber, og afslutter med laserafretning.


Du skal være opmærksom på at toplaget ikke alene udgør kvaliteten af en ridebane. Forudsætningen for høj kvalitet og lang holdbarheden for en ridebane, er at bærelaget og dræningen under bærelaget er udført korrekt, i forhold til de lokale bundforhold.   EQS geotekstiler, fiber & bundsikringsmåtter


Specielt produceret og udviklet til ridebaner for enhver disciplin

EQS toplag SelvByg


Komplet EQS toplag til dit SelvByg ridebane projekt 

EQS toplag MedByg


Komplet EQS toplag til dit MedByg ridebane projekt 

FØLG OS 

Copyright © All Rights Reserved