DEN PERFEKTE RIDEBANEtil ethvert behov og enhver disciplin  EQS Surface kan tilbydes i et stort antal varianter, hvor sammensætningen af sandtype, geo tekstiler og fiber gør forskellen. Sammensætningen af alle komponenter i blandingen gør en vigtig forskel, afhængig af hvilken anvendelse der ønskes for toplaget. Materialerne i EQS Surface kommer fra førende producenter, med mange års erfaring med etablering af internationale ridebaner i Europa og USA. Vi har derfor mulighed for at tilbyde  blandinger, som passer til alle former for ridebaner og disipliner - herunder dressur og spring, men også disipliner som western, Islænder eller vædeløbsbaner og træningsspor.


Vi har sammensat en række specielle blandinger der lagerføres, og som passer til det danske marked og de lokalt tilgængelige sandtyper. Herudover kan vi altid sammensætte blandinger, som tilpasses den enkelte kundes behov og ønsker.


Vi anvender kun de bedste produkter fra førende producenter, som er funktions-, holbarheds- og miljøtestet i mere end 25 år på internationale ridebaner i hele verden. Dette sikrer dig en verdensklasse ridebane, der holder i mange år.  


Du skal være opmærksom på at toplaget alene ikke udgør kvaliteten af en ridebane. Forudsætningen for høj kvalitet og lang holdbarhed, er at bærelaget og dræningen under bærelaget er udført korrekt, i forhold til de lokale bundforhold. 


På denne side finder du beskrivelser og priser på et udvalg af løsninger med EQS toplag, udlagt på et eksisterende bærelag. Ønsker du pris på ny etablering, eller total renovering af din ridebane, er du velkommen til at kontakte os. Så gennemgår vi dine ønsker ud fra konkrete lokale forhold, og udregner et tilbud på dit ridebane projekt.  EQS Premium Surface


Et ridebane toplag i top kvalitet, sammensat af de bedste og mest gennemtestede produkter på markedet. EQS Premium Surface består af det enestående lyse EQS kvartssand, høj kvalitet lysegrøn geotekstil og 40mm PES-fibre. EQS Premium har samme høje kvalitet som EQS Prestige, dog med lysegrøn GEO tekstil. Sammensætningen af GEO tekstil/fiber tilpasses den aktuelle anvendelse.

EQS Professionel Surface


Et ridebane toplag i høj kvalitet, sammensat af høj kvalitet ridebanesand, høj kvalitet hvid eller farvet geotekstil og 40mm PES-fibre, eller den mere økonomiske farvet EcoMIX. 

Sammensætningen af GEO tekstil/fiber tilpasses den aktuelle anvendelse.

VEJEN TIL DEN PERFEKTE RIDEBANE

Kontakt os og lad os høre dine ønsker og behov, så udarbejder vi straks et tilbud

Accepterer du vores tilbud, planlægger vi og fremlægger dit projekt til godkendelse 

Vi har kvalitets produkterne, ekspertisen, mandskabet og maskinparken, og udfører projektet uden brug af underleverandører

Vi afleverer en top kvalitet EQS ridebane, som du vil have glæde af i mange år, og vi håber at kunne servicere dig fremover for at sikre dette

FØLG OS 

Copyright © All Rights Reserved