EQS Professionel Surface


Et ridebane toplag i høj kvalitet, sammensat af de bedste og mest gennemtestede produkter på markedet.


EQS Professionel Surface består af et høj kvalitet EQS ridebanesand og høj kvalitet geotekstiler med eller uden fibre. EQS Professionel kan valgfrit sammensættes med en af vores kvalitets GEO tekstil/fiber blandinger. 


Sammensætningen af GEO tekstil/fiber tilpasses den aktuelle anvendelse, og vi har mulighed for at tilpasse tekstil/fiber efter specifikke ønsker og krav, afhængig af den aktuelle anvendelse. 


Vores GEO tekstiler/fiber blandinger produceres af verdens førende producent af syntetiske ridebanematerialer med mere end 25 års erfaring fra etablering af internationale ridebaner i europa og USA. Alle materialer er produceret specifikt til ridebane toplag, af nye matarialer med høje kvalitets krav, og der indgår ingen genbrugsmaterialer i nogle af vores blandinger.

 

Vi kan tilpasse vores toplag blandinger til alle former for ridebaner og discipliner, herunder dressur og spring, men også discipliner som western, Islænder eller vædeløbsbaner og træningsspor.


Vi har sammensat en EQS Professionel Surface blanding, som er specielt egnet til henholdsvis dressur og spring, men har mulighed for at tilpasse og tilrette blandingsforholdet til specifikke ønsker og formål.


EQS Professionel Surface består af en specielt mixed fin og lys ridebanesand, med en særlig struktur og kornstørrelse, som gør den velegnet til anvendelse sammen med vores GEOtekstil/fiber blandinger. Denne blanding er mere økonomisk end vores enestående kvartssand, og kun tilgængelig på Sjælland.VEJEN TIL DEN PERFEKTE RIDEBANE

Kontakt os og lad os høre dine ønsker og behov, så udarbejder vi straks et tilbud

Accepterer du vores tilbud, planlægger vi og fremlægger dit projekt til godkendelse 

Vi har kvalitets produkterne, ekspertisen, mandskabet og maskinparken, og udfører projektet uden brug af underleverandører

Vi afleverer en top kvalitet EQS ridebane, som du vil have glæde af i mange år, og vi håber at kunne servicere dig fremover for at sikre dette

FØLG OS 

Copyright © All Rights Reserved