EQS Professionel Surface EcoMIX


Et ridebane toplag i høj kvalitet, sammensat af de bedste og mest gennemtestede produkter på marked.


EQS Professionel Surface er vores mest økonomiske toplag, og består af vores  specielle fine og lyse EQS ridebanesand, og høj kvalitet flerfarvet 10-30mm geotekstil med eller uden fiber.


Sammensætningen af GEO tekstil/fiber tilpasses den aktuelle anvendelse, og vi har mulighed for at tilpasse tekstil/fiber efter specifikke ønsker og krav afhængig af den aktuelle anvendelse. 


Vores GEO tekstiler/fiber blandinger produceres af verdens førende producent af syntetiske ridebane materialer med mere end 25 års erfaring fra etablering af internationale ridebaner i europa og USA. Alle materialer er produceres specifikt til ridebane toplag af nye matarialer med højekvalitets krav, og der indgår ingen genbrugsmaterialer i nogle af vores blandinger.

 

Vi kan tilpasse vores toplag blandinger til alle former for ridebaner og discipliner, herunder dressur og spring, men også discipliner som western, Islænder eller vædeløbsbaner og træningsspor.


Vi har sammensat en EQS Professionel Surface blanding som er specielt egnet til henholdsvis dressur og spring, men har mulighed for at tilpasse og tilrette blandingsforholdet til specifikke ønsker og formål.


EQS Professionel Surface består af en specielt mixed fin lys ridebanesand, med en særlig struktur og kornstørrelse, som gør den velegnet til anvendelse sammen med vores GEOtekstil/fiber blandinger. Denne blanding er mere økonomisk end vores enestående kvartssand, og kun tilgængelig på Sjælland.

EQS Professionel Surface EcoMIX


Lyst toplag af høj kvalitet


Lys høj kvalitet speciel EQS ridebanesand 


GEO tekstiler af høj kvalitet, blandet farve, 10-30mm  


EQS Professionel Surface EcoMIX fiber


Lyst toplag af høj kvalitet


Lys høj kvalitet speciel EQS ridebanesand 


GEO tekstiler af høj kvalitet, blandet farve, 10-30mm  


Høj kvalitet fiber 15-20%

VEJEN TIL DEN PERFEKTE RIDEBANE

Kontakt os, og lad os høre dine ønsker og behov, så udarbejder vi straks et tilbud

Acceptere du vores tilbud, planlægger vi og fremlægger dit projekt til godkendelse 

Vi har kvalitets produkterne, ekspertisen, mandskabet og maskinparken, og udfører projektet uden brug af underleverandører

Vi aflevere en top kvalitet EQS ridebane, som du vil have glæde af i mange år, og vi håber at kunne servicere dig fremover for at sikre dette

FØLG OS 

Copyright © All Rights Reserved