EQS Prestige Surface Dressage


Vores absolut top produkt, et ridebane toplag i verdensklasse, sammensat af de bedste og mest gennemtestede produkter på marked.


EQS Prestige  Surface / Dressage består af det enestående lyse EQS kvartssand, høj kvalitet hvide geotekstil og 40mm PES-fibre. Sammensætningen af GEO tekstil/fiber er tilpasses dressur med 10% fiber.


Vores GEO tekstiler/fiber blandinger produceres af verdens førende producent af syntetiske ridebane materialer med mere end 25 års erfaring fra etablering af internationale ridebaner i europa og USA. Alle materialer er produceres specifikt til ridebane toplag af nye matarialer med højekvalitets krav, og der indgår ingen genbrugsmaterialer i nogle af vores blandinger.

 

Vi kan tilpasse vores toplag blandinger til alle former for ridebaner og discipliner, herunder dressur og spring, men også discipliner som western, Islænder eller vædeløbsbaner og træningsspor.


Vi har sammensat to EQS Prestige Surface blandinger som er specielt egnet til henholdsvis dressur og spring, men har mulighed for at tilpasse og tilrette blandingsforholdet til specifikke ønsker og formål.


EQS Prestige Surface består altid af vores enestående lyse EQS kvartssand, med den helt optimale struktur, kornstørrelse og hårdhed, uden indhold af organiske materialer.

 

EQS Prestige Surface

DressageLyst toplag af højeste kvalitet, specielt sammensat til dressur


Lys EQS kvartssand


Hvide 10-30mm geotekstiler af højeste kvalitet


Hvide 40mm PES fiber af højeste kvalitet (10%) VEJEN TIL DEN PERFEKTE RIDEBANE

Kontakt os, og lad os høre dine ønsker og behov, så udarbejder vi straks et tilbud

Acceptere du vores tilbud, planlægger vi og fremlægger dit projekt til godkendelse 

Vi har kvalitets produkterne, ekspertisen, mandskabet og maskinparken, og udfører projektet uden brug af underleverandører

Vi aflevere en top kvalitet EQS ridebane, som du vil have glæde af i mange år, og vi håber at kunne servicere dig fremover for at sikre dette

FØLG OS 

Copyright © All Rights Reserved