EQS Premium Surface


Vores absolut top produkt, et ridebane toplag i verdensklasse, sammensat af de bedste og mest gennemtestede produkter på marked.


EQS Premium  Surface består af det enestående lyse EQS kvartssand, høj kvalitet lysegrøn geotekstil og 40mm PES-fibre. EQS Premium har samme høje kvalitet som EQS Prestige, dog med lysegrøn GEO tekstil.


Sammensætningen af GEO tekstil/fiber tilpasses den aktuelle anvendelse, og vi har mulighed for at tilpasse tekstil/fiber efter specifikke ønsker og krav afhængig af den aktuelle anvendelse. 


Vores GEO tekstiler/fiber blandinger produceres af verdens førende producent af syntetiske ridebane materialer med mere end 25 års erfaring fra etablering af internationale ridebaner i europa og USA. Alle materialer er produceres specifikt til ridebane toplag af nye matarialer med højekvalitets krav, og der indgår ingen genbrugsmaterialer i nogle af vores blandinger.

 

Vi kan tilpasse vores toplag blandinger til alle former for ridebaner og discipliner, herunder dressur og spring, men også discipliner som western, Islænder eller vædeløbsbaner og træningsspor.


Vi har sammensat en EQS Premium Surface blanding som er specielt egnet til henholdsvis spring, men har mulighed for at tilpasse og tilrette blandingsforholdet til specifikke ønsker og formål.


EQS Premium Surface består altid af vores enestående lyse EQS kvartssand, med den helt optimale struktur, kornstørrelse og hårdhed, uden indhold af organiske materialer. 

VEJEN TIL DEN PERFEKTE RIDEBANE

Kontakt os, og lad os høre dine ønsker og behov, så udarbejder vi straks et tilbud

Acceptere du vores tilbud, planlægger vi og fremlægger dit projekt til godkendelse 

Vi har kvalitets produkterne, ekspertisen, mandskabet og maskinparken, og udfører projektet uden brug af underleverandører

Vi aflevere en top kvalitet EQS ridebane, som du vil have glæde af i mange år, og vi håber at kunne servicere dig fremover for at sikre dette

FØLG OS 

Copyright © All Rights Reserved